izjave strank

Oglej si nekaj primerov izjav mojih strank, ki jim je uspelo spremeniti svoj življenjski stil, preoblikovati telo in izboljšati svojo samopodobo.

Slaba in hitra prehrana (tu in tam kakšen sendvič), nič gibanja, sedeče delo, kariera vse to so bili razlogi, da sem se po porodu zredila. Kako zelo sem se zredila sem se šele zavedala, ko sem hotela pomeriti hlače, ki sem jih kupila pred desetimi leti... Po ugotovitvi me je začela grabiti panika, saj se sploh nisem zavedala situacije. Zato sem se odločila, da moram narediti korenito spremembo v svojem življenju.

Prijateljica, ki je že trenirala pri Boštjanu mi ga je priporočala. Po prvi pogovorni uri in prvem treningu sem se zavedala, da sem telesno v zelo slabem stanju. Boštjan me je sicer tolažil, da ni tako hudo ampak pri sebi sem vedela, da lahko zmorem več. Iz tedna v teden sem se počutila bolje, izboljšal se mi je spanec ter počutje. Tudi vizualno sem si postajala bolj všeč. Prehrano sva z Boštjanom skupaj sproti prilagajala, tako da nisem imela enoličnega jedilnika.

Po dobrih treh mesecih mi je uspelo shujšati 12 kilogramov, počutje je fantastično, imam več energije in z veseljem treniram. Trening in zdrava prehrana sta sedaj moj vsakdanjik.

 

Z Boštjanom sem se za sodelovanje odločil predvsem iz razloga, ker sem potreboval strokovno pomoč in motivacijo ter usmeritev kako sploh začeti s treningi ter prehrano. Sodelovala sva 6 mesecev in dosegel sem izjemne rezultate.

Zaradi sedečega dela me je nenehno bolela hrbtenica in odločila sem se, da moram narediti spremembo. Obrnila sem se na Boštjana, po uvodnem pogovoru je sledil prvi trening. Šele po koncu treninga sem opazila, da sploh nimam nobene kondicije in moči. To mi je dalo precej za misliti… Zato sem nadaljevala in vztrajala s treningi, ter s pomočjo Boštjana prilagodila prehrano. Ne, da sem samo izgubila nekaj kg, tudi bolečine v hrbtenici in vratu so izginile.

Hvala Boštjan, da lahko sedaj živim bolj zdravo in brez bolečin!

Hiter tempo življenja, obveznosti v službi, hitra prehrana so pri meni povzročili cel kaos. Pri dobrih 30 letih sem se počutil popolnoma brez energije. Izčrpanost in stres sta se kopičila. Moja najboljša odločitev, ki sem jo naredil je bila ta, da sem se odločil za osebnega trenerja Boštjana.

Pokazal mi je, da je vadba super metoda, ki blaži vsakodnevni stres in te napolni z več energije. V red sem moral spraviti tudi mojo prehrano, ki je bila pred tem zelo neredna in je bazirala na sendvičih ter sladkih sokovih. Že po dobrem mesecu sem se začel počutiti bolje. Redni treningi so postali stalnica in sedaj ne morem več brez njih. Vsem, ki se počutite slabo, nimate energije je najem dobrega osebnega trenerja kot je Boštjan zlata vredna investicija. Meni ni žal…

Po šestih mesecih rednega treninga v sodelovanju z Boštjanom lahko rečem samo, da se trud resnično izplača. Ne samo, da človek spremeni prehrano in si preoblikuje telo, z vadbo se očisti tudi glava. Predvsem se na takšen način znebiš stresa in se vsakič znova boljše počutiš, ker veš, da si naredil nekaj samo zase! Torej... jaz bom pridno nadaljevala s treningi z Boštjanom... Boštjan verjetno ne bo imel nič proti :) ...vsem ostalim pa toplo svetujem, da se nam čim prej pridružite na fitnesu v Pristanu! Upam, da se čim prej res srečamo tam!