osebni-treber-preobrazbe

Oglej si nekaj primerov preobrazb mojih varovancev, ki jim je uspelo spremeniti svoj življenjski stil, preoblikovati telo in izboljšati svojo samopodobo.

fitnes-osebni-trener

»Človek s prekomerno težo se lahko počuti dobro, vendar ne ve, da bi se lahko počutil še boljše.«
Tako nekako sem si za vedno zapomnil stavek Boštjana na enem izmed treningov.
V otroštvu nisem nikoli imel problema z prekomerno težo. V srednji šoli ob stalnem visenju za računalnikom in ob dobri mamini hrani so se kilogrami začeli nabirati. Tega se nisem zavedal do takrat, ko je prišlo do prvih opažanj in komentarjev bližnjih in znancev.

preobrazba-osebni-trener

Moje ime je Kristijan Lasetzky star sem 21 let in že od malih nog me zanima šport. Treniral sem karate, rokoborbo, kickboks, tajski boks, zadnjih nekaj let sem se poglobil v trening za oblikovanje telesa (fitnes).

Nepravilna prehrana, slabo počutje, stres v službi, slab spanec, nezadovoljstvo s svojim telesom…. Vsi ti razlogi so me privedli do odločitve, da začnem trenirati z Boštjanom.
 
Z Boštjanom sva bila sošolca v srednji šoli, če se spomnim njegovega izgleda in načina življenja tedaj in danes, je razlika velika. Če je popolna preobrazba uspela njemu, sem mu zaupal in se odločil za trening z njim.